Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

4 Σεπτεμβρίου 2031 μ.Χ.: Ο υπουργός πολιτισμού Foris MC πραγματοποιεί την τέλεια ρίμα


Ο γνωστός ριμοκυνηγός, ο οποίος είχε γίνει υπουργός πολιτισμού από το 2029, βγάζει διάταγμα στο οποίο βάζει σε μαύρη λίστα 289 ομοιοκαταληξίες όπως λέω-κλαίω, χέρι-αστέρι, θάλασσα-χάλασα, αγάπη-αράπη κλπ, οι οποίες είχαν ήδη καταχρηστικά χρησιμοποιηθεί από τους απανταχού ριμοδότες.


Η ΕΠΣκΔΔΤ (Ένωση Ποιητών, Στιχουργών και Δημιουργών Διαφημιστικών Τζάμπο) αντιδρά με δυναμικές κινητοποιήσεις. "Υπάρχουν όρια στις ρίμες?". Η διαμάχη κορυφώνεται στις 4 Σεπτεμβρίου 2031 μ.Χ., όταν σε δημόσιο debate ο υπουργός τους βάζει στη θέση τους επιχειρηματολογώντας με την τέλεια ρίμα, στην οποία δεν δύναται κανείς να αντιπαρατάξει κάτι και οι διαδηλώσεις διαλύονται αυτοβούλως. Τον ιστορικό λόγο του θα τον βρείτε εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο έπραξε το 2039 ο ριμοκυνηγός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Όντας πλέον υπεύθυνος πολιτισμού της κομισιόν απαγόρευσε 812 ρίμες όπως cry-lie, live-give, love-nigger κλπ.

Για αυτές τις πράξεις του η "Πανανθρώπινη Διαγαλαξιακή Ιστορία" γράφει (από την 3 έκδοση του 13921 μ.Χ.): "Ο Foris MC ο Μέγας πήρε μια Ευρώπη στα όρια της ριμοκτονίας και με τις πράξεις το συνέβαλλε τα μέγιστα στην πνευματική αναγέννηση του 22ου αιώνα"  

1 σχόλιο: