Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

3 Σεπτεμβρίου 2107 μ.Χ.: Κυκλοφορεί στην αγορά το πρώτο καζανάκι που λειτουργεί με μαύρη τρύπα



Η πατέντα της εταιρίας (που αποφεύγουμε να πούμε το όνομά της γιατί δε μας πλήρωσε διαφήμιση) καινοτόμα: Κάθε τράβηγμα του καζανακίου δε προκαλεί τρέξιμο νερού στην τουαλέτα, αλλά τη δημιουργία μιας μικροσκοπικής στιγμιαίας μαύρης τρύπας. Η ανθρωπότητα έχει πολλά να κερδίσει από τη μη χρήση αποχετεύσεων και, επιπροσθέτως, ο καθήμενος στην χέστρα κερδίζει μία ευχάριστη γαργαλιστική αίσθηση.

Γρήγορα η τεχνική επεκτείνεται και σε σκουπίδια, βιομηχανικά
κατάλοιπα, πτώματα που εκτελεί η μαφία κλπ.

Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά για 312 χρόνια, ώσπου η Γη δέχεται επίθεση. Αποκαλύπτεται ότι οι μαύρες τρύπες που πατένταρε η εταιρία (που αποφεύγουμε να πούμε το όνομά της γιατί μας πλήρωσε μη δυσφήμιση), αποτελούν μια σκουληκότρυπα που αποστέλλει τα πάντα στον μακρινό πλανήτη Τραξ-42 του μακρινού γαλαξία Παξ12.

Το 2419 εκατομμύρια χεσμένοι Τραξιανοί αποβιβάζονται τσαντισμένοι στη Γη και στις ανθρώπινες αποικίες του Άρη, εξαφανίζοντας το 98% του ανθρώπινου πληθυσμού. Ακόμη πιο σημαντικό, υπήρξε η πρώτη ξεκάθαρη ήττα του καπιταλισμού. Αποδείχτηκε ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί στο όνομα της ελεύθερης αγοράς να πετάει έτσι απλά τα σκατά της σε μακρινούς γαλαξίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου