Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

15 Σεπτεμβρίου 2026 μ.Χ.: Ο Αντρέας Μικρούτσικος καταθέτει τη διατριβή του για τη 'Θεωρία Παιγνίων Πραγματικότητας', η οποία του χαρίζει αργότερα το Νόμπελ



Υπήρξε γνωστός στο πανελλήνιο ως μουσικός και τηλεπαρουσιαστής. Λίγοι όμως γνώριζαν ότι ήταν και μαθηματικός. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2026 μ.Χ, ο Αντρέας Μικρούτσικος καταθέτει την περιβόητη εργασία του πάνω στη 'Θεωρία Παιγνίων Πραγματικότητας' και ταράσσει συθέμελα τον κόσμο των επιστημών.

Ξεκίνησε τις μελέτες του μυστικά τη δεκαετία του 1990 και επιβεβαίωσε κρυφά πολλές από τις εξισώσεις του μέσω των παιχνιδιών Big Brother, Fame Story, The Wall και Mission. Έπειτα, σταδιακά αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επί περίπου 2 δεκαετίες δούλεψε πάνω στο μνημειώδες έργο του που έφερε νέα δεδομένα στις επιστήμες των μαθηματικών, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, των οικονομικών κ.α.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2032 τιμάται με το βραβείο νόμπελ. Στην τελετή ανάληψης ο ογδοντάχρονος Αντρέας ευχαρίστησε το κοινό που για πολλά χρόνια τον στήριξε, τον Τσάκα και τη Νικόλ Ζουλάμογλου. Σε ένα μνημείο ανθρωπιάς ζητάει δακρυσμένος συγγνώμη από τους παίκτες των reality που έκανε πειραματόζωα, ενώ αφιερώνει την κατάκτησή του και στο Βαρδηκουκέικο που έπαιξε ρόλο στην επίτευξη βέλτιστων εργαστηριακών συνθηκών. Η Άσπα Τσίνα τραγουδάει προς τιμήν του μεγάλου επιστήμονα ζωντανά το Κυκλωπάκι.

Η ζωή του έγινε μετά από χρόνια ταινία του Hollywood με τίτλο “Ένας υπέροχος μικρός ήρωας της καθημερινότητας”, η οποία βραβεύτηκε με 19 όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου