Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

3 Σεπτεμβρίου 2020 μ.Χ.: Η Κατερίνα Στανίση πρωταγωνιστεί στον 11ο κύκλο επεισοδίων του 'Game of thrones'

Άφωνη έμεινε η ελληνική κοινή γνώμη και ειδικότερα οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς "Game of thrones" από την είδηση ότι η πολυαγαπημένη ελληνίδα τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση θα συμμετάσχει στο 11ο κύκλο (σειρά επεισοδίων) της πολυεπιτυχημένης αμερικάνικης υπερπαραγωγής Game of thrones. Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020 και καθώς γινόταν τα γυρίσματα για τα επισόδια του 10ου κύκλου της σειράς, ανακοινώνεται από τον executive producer κι έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς κ. David Benioff τα νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στα επεισόδια του 11ου κύκλου, που θα προβληθούν από το αμερικάνικο κανάλι HBO το 2021. Η Κατερίνα Στανίση ανκοινώνεται από τον κ. Bennioff σαν μια από τα νέα πρόσωπα της σειράς.

Ο σκηνοθέτης όπως είναι φυσικό δεν διευκρίνησε το ρόλο που θα υποδηθεί η δικιά μας Κατερίνα Στανίση, αλλά φήμες λένε ότι θα παίξει τη γυναίκα που θα αλλάξει τη ζωή του Στάνις Μπαράθεον (Stannis Baratheon). Οι φήμες επίσης λένε πως η Κατερίνα θα διατηρήσει το ονοματεποώνυμο της για τη σειρά καθώς θα παίξει την Κάθριν Στανίση (Kathrin Stannisi). Η φωτογραφία του άρθρου απεικονίζει τον σαφή παραλληλισμό και τον λόγο που ουσιαστικά επιλέχθηκε η Στανίση γι'αυτό τον ρόλο.

Η 63χρονη ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει "Νιώθω ενθουσιασμένη με το καινούριο βήμα της καριέρας μου, ελπίζω να τα καταφέρω.". Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως τα πάτε με τα αγγλικά σας, η κατερίνα απάντησε "Ευτυχώς φρόντισαν οι σκηνοθέτες γι'αυτό, θα υποδυθώ την Κάθριν Στανίση τη μουγγή." 

Από την ομάδα της παραγωγής υπάρχουν επίσης σκέψεις πως για το 12ο κύκλο επεισοδίων ο ρόλος της γνωστής σε όλους μας δρακομάνα Ντενίρις Καλίση θα διασπαστεί σε δύο ρόλους έναν αντρικό κι ένα γυναικείο. Για τους συγκεκριμένους ρόλους ακούγονται τα ονόματα των Μιμή Ντενίση και Θάνου Καλλίρη  καθώς Denniris Khaleessi -> Kalliris Denissi (Καλλίρης, Ντενίση).



1 σχόλιο: