Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

11 Σεπτεμβρίου 2021 μ.Χ.: Αποκάλυψη σοκ! Ετεροθαλή αδέρφια κι όχι δίδυμοι οι πύργοι που γκρεμίστηκαν ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα

Ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια από την μαύρη εκείνη ημέρα για την Αμερική και για ολόκληρο τον κόσμο, την ημέρα που η ανθρωπότητα άλλαξε τρόπο σκέψης καθώς έγινε γενικά πιο καχύποπτη καταδικάζοντας στο σύνολο της τις τρομοκρατικές ενέργειες. Ο λόγος φυσικά για την 11η Σεπτεμβρίου 2001 όπου ύστερα από τρομοκρατικό χτύπημα τα κτίρια του World Trade Center, γνωστοί ως δίδυμοι πύργοι, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης γκρεμίζονται με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας συμπαρασύροντας στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους.  

Με τη συμπλήρωση 20 χρόνων, στη press conference που διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος στα πλαίσια της επετείου και ημέρας μνήμης από τη μαύρη εκείνη σελίδα της σύγχρονης αμερικάνικης ιστορίας, αποκαλύφθηκε ένα ένοχο μυστικό. Η αποκάλυψη χάρισε χαρά και δικάιωση σε ορισμένους συνομωσιολόγους και σκεπτικιστές που δήλωναν πεπεισμένοι γι'αυτό από το 2016. 

Η αποκάλυψη έγινε από τα επίσημα χείλη του αντιπροέδρου της Αμερικής, εν ολίγοις δήλωσε πως τα κτίρια του World Trade Center δεν ήταν δίδυμα αλλά απλά ετεροθαλή αδέρφια καθώς προέρχοταν από τον ίδιο πατέρα αλλά από διαφορετικέ μαμάδες. Ο αντιπρόεδρος μάλιστα αποκάλυψε πως πατέρας των εκλιπόντων είναι το Empire State Building, οι ταυτότητες των μανάδων και άλλα στοιχεία τύπου μελέτες μηχανικών και πιστοποιητικά ενεργεακής επιθεώρησης παραμένουν άγνωστες.

Φήμες που ιδιαίτερα ενδιαφέρουν τους Έλληνες λένε πως η μια μαμά είναι η Τζάιαντ του Γιάνγκου Δράκου (βλέπε εδώ) το γνωστό κτίριο του της Λεωφόρου Κηφισίας που πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Λάμψη. Οι φήμες βασίζονται σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησε η Τζάιαντ στη Νέα Υόρκη το 1972, να θυμίσουμε πως τα ετεροθαλή αδέρφια πύργοι άνοιξαν το 1973. 

*Για εμάς δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα και στο χιούμορ, παρόλαυτα είμαστε άνθρωποι και εννοείτε πως καταδικάζουμε οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου