Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

12 Σεπτεμβρίου 2051 μ.Χ.: Η επιστροφή του Χοντρού και Λιγνού με τη χρήση της κλωνοποίησης και της γενετικά προκαθορισμένης ομοιότητας

Με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την τελευταία ταινία (1951: Atoll K or Utopia) του πολλά επιτυχημένου κωμικού διδύμου Χοντρός (Oliver Hardy) και Λιγνός (Stan Laurel) μια έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές των ταινιών τους. Ο εγγονός του διάσημου κι επι πολλά χρόνια συνεργάτη παραγωγού των ταινιών τους Χάλ Ρόουτς, ο Κρις Ρόουτς αποφάσισε να αναλάβει την παραγωγή και την ακρίβεια υπερπαγωγή της τελευταίας κι επισήμως ταινίας του Χοντρού και Λιγνού.

Ο Κρις Ρόουτς ανεβάζει την ταινία "Nazi and Jewish", μια ανατρεπτική κομωδία με σαφή σκοπό τον προβληματισμό του κοινού και μηνύματα που περνάνε με το στοιχείο του χιούμορ. Ο καθόλα προκλητικός τίτλος ήρθε να ταράξει τα νερά του καθόλα ουδέτερου και ποτέ επικριτικού Hollywood. Η ιδέα του Ρόουτς ήταν να κλωνοποιήσει τον Όλιβερ Χάρντι και τον Σταν Λορέλ χρησιμοποιώντας επιτυχημένες και διάσημες προσωπικότητες (καθαρός ο σκοπός του παραγωγού να προκαλέσει το ενδιαφέρον των θεατών). Η συγκεκριμένη ενέργεια της κλωνοποίησης (να θυμίσουμε πως η τεχνική της κλωνοποίησης και της γενετικά προκαθορισμένης ομοιότητας είχε νομιμοποιηθεί από το 2044) αποτελούσε τη πρώτη φόρα που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο για σκοπό που άλλοι κατηγόρησαν ως ευτελές δηλαδή την παραγωγή μιας κινηματογραφικής ταινίας. 

Τιμή για την Ελλάδα αποτέλεσε η επιλογή της νυν προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Ουρανίας Μιχαλολιάκου και κόρης του τέως προέδρου Νίκου Μιχαλολιάκου, για την κλωνοποίηση του Χοντρού - Όλιβερ Χάρντι. σαν ταίρι της Ουρανίας χρησιμοποιήθηκε ταυτοποιημένο DNA του Αδόλφου Χίτλερ. Ο εκρηκτικός συνδιασμός του Αδόλφου και της Ουρανίας είχε ως αποτέλεσμα έναν Ναζί Χοντρό (για τους λόγους της ταινίας) που άκουγε στο όνομα Όλιβερ Χάρντι ο δεύτερος (στη φωτογραφία του άρθρου απεικονίζεται ο εκρηκτικός αυτός συνδιασμός).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου