Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

26 Σεπτεμβρίου 2072 μ.Χ.: Σκύλος έβγαλε μαλάκα.

Ήταν ένα καλοκαιρινό πρωινό όταν ο Μικές (τρισέγγονος του γνωστού μελλοντολόγου του futurealmanac Μικέ) άρχισε να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιακή του χώρα. Οι ενοχλήσεις αυτές δεν σταμάτησαν και ένας περίεργος όγκος άρχισε να ξεπροβάλει. Το αφεντικό του ανησυχώντας για το αγαπημένο του τετράποδο απευθύνθηκε στο πλέον ειδικό. Ο Dr Jacobbi του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα ήταν αμείλικτος στο πόρισμα του. Πρόκειται για κλασσική περίπτωση εξωτερικής κυοφόρησης, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μικές είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το αφεντικό του. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει να αναπτύσσεται και να παίρνει ανθρωπινή μορφή ο μαλάκας που βλέπετε στην εικόνα. 
Αυτό που παραξένεψε περισσότερο τους ειδικούς ήταν ότι σχηματίστηκε με μορφή ενήλικου πράγμα που σημαίνει ότι το αφεντικό και ο χαρούμενος πατέρας Μικες πρέπει να βιαστούν ώστε να τον γράψουν στο δημοτικό για να μην χάσει το σχολικό έτος και να αρχίσει σιγά σιγά να αναπτύσσει κοινωνικές ικανότητες. 
Ο Μικές συγκλονισμένος από το όλο περιστατικό δεν θέλησε να κάνει καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης και να οδηγήσει το αφεντικό του στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά προτίμησε να τον έχει δίπλα του και να μεγαλώσουν τον καρπό του παράνομου ειδυλλίου μαζί, δυστυχώς όμως ο εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα και το αφεντικό του Μικε οδηγήθηκε στο κρατητήριο έχοντας πάρει 48ωρη προθεσμία ώστε να απολογηθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου