Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

4 Ιουνίου 9328 μ.Χ.: Η πρώτη Ελανδρωμένη υπερIHORική πτήση είναι γεγονός

Την 13η ώρα πρωινή (IHO-020642-Rική ώρα) προσεδαφίζεται το πρώτο ελανδρωμένο υπερIHORικό σκάφος στον πλανήτη IHOR-020642. Η Απεσταλμένη Του Προεδρικού Διατάγματος συνοδευόμενη από κουστωδία αποφάσεων μη-νομοθετικού περιεχομένου θα γίνει δεκτή με τιμές Πρώτης Εντολής από τους IHO-020642-Rιανούς. Η πρώτη μέριμνα της Απεσταλμένης θα είναι να επικοινωνήσει την επιτυχία της αποστολής στoν μητρικό πλανήτη μέσω διαύλων κβαντικής ζεύξης. 
Η ακολουθία των γεγονότων που οδηγεί στην επιτυχία ή την αποτυχία της αποστολής είναι αδύνατο να περιγραφεί από τους Κ-Βαντικούς του Ινστιτούτου IHORικών ερευνών Σίνδου. Έπειτα από απροσμέτρητες αποτυχημένες μη-ελανδρωμένες αποστολές και 2000 χρόνια ερευνών για την αδυναμία ανεύρεσης διόδου επικοινωνίας καθώς και προσδιορισμού της ακριβής θέσης του IHO-020642-R, μια μέρα σαν αυτή τους θέτει προ των ευθυνών τους. 
Ο γενικός γραμματέας του Ινστιτούτου Συμεών Βάντος θα δηλώσει πως "(...) η κβαντική ζεύξη εφαρμοζόμενη σε μη οργανική ύλη πιθανών να οδηγεί σε εκφυλισμό της. Με κάθε επιφύλαξη δηλώνω πως αυτό πιθανόν να οδήγησε σε οριστική απώλεια-εξαΰλωση των μη ελανδρωμένων διαστημοπλοίων" απολογούμενος στο Ανώτατο Προεδρικό Δικαστήριο τρεις μέρες αργότερα. Θα συνεχίσει την απολογία τους λέγοντας πως "(...) αντίθετα, ολοένα και μεγαλύτερες ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, συνηγορούν πως η απόπειρα κβαντικής ζεύξης οργανικής ύλης μεταλλάσσει το γονιδίωμα IHOR και δυνητικά τη μεταφέρει σε παράλληλα σύμπαντα μέσω υπερIHORδων. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως ακόμα δεν έχουμε λάβει ενημέρωση για την αποτυχία ή την επιτυχία της αποστολής. Για μας η αποστολή είναι ταυτόχρονα και τα δύο (...)". Η τελευταία αυτή πρόταση θα εκληφθεί ως έκφραση ασέβειας στην Σαφήνεια και την Μονολιθικότητα της Έδρας και του Προεδρικού Διατάγματος και θα αποτελέσει τον πυρήνα της αιτιολόγησης της καταδίκης του τραγικού Σύμ. Βάντου σε αποκεφαλισμό. 
Ο κυβερνήτης του πρώτου ελανδρωμένου υπερIHORικού διαστημοπλοίου Καλλισθένης Ελ βγαίνοντας από την αίθουσα αναχωρήσεων-αφίξεων του διαστημικού σταθμού στον IHO-020642-R, είναι σίγουρος πως βλέπει τον εαυτό ή κάποιον σωσία του τέλος πάντων (φορώντας κάτι απίθανα ματομπούκαλα) να αποχαιρετά την θετή μητέρα του. "Θα χαθούμε για... ένα διάστημα μητέρα, θα ακολουθήσω την Απεσταλμένη του εξω-πλανήτη στην περιοδεία της ως επίσημος ανταποκριτής της Ντέιλι Πλάνετ" ακούει να της λέει. 
Σε λίγες στιγμές ο κυβερνήτης θα είναι και πάλι στον αέρα (3 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας), χωρίς σχέδιο πτήσης αυτή την φορά, στην προσπάθεια να αποφύγει το ωστικό κύμα από την απόπειρα δολοφονίας κατά της Απεσταλμένης του Προεδρικού Διατάγματος. Στην φώτο φαίνεται ο Καλ. Ελ καθώς προσεδαφίζει σώα και ασφαλή την δημοσιογράφο της Ντέιλι Πλάνετ Λουκία Λεϊνίδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου