Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

27 Ιουνίου 2029 μ.Χ.: Είναι τελικά το CAR-KINO ευεργετικό εναντίον του ΚΑΡΚΙΝΟΥ???














Ήταν 27 Ιουνίου όταν ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ κ. Αρτέμις Γεωργίου κλήθηκε να λογοδοτήσει για τις φήμες που ραγδαία αυξάνονταν τους τελευταίους μήνες. Η αρχή έγινε όταν ο Τρύφωνας (για προσωπικούς λόγους δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το επώνυμο του), επισκέφθηκε το πρακτορείο του Αρτέμι. Ο Τρύφωνας έπασχε από καρκίνο στους πνεύμονες, μάλιστα ύστερα από 7 μήνες χημειοθεραπειών οι γιατροί του είχαν δώσει ένα μήνα ζωής. αποφασισμένος να κάνει αυτό τον ένα μήνα πράγματα απλά τα οποία δεν είχε κάνει στο παρελθόν αποφάσισε να πάει σ'ένα πρακτορείο να δοκιμάσει την τύχη του.

Επισκεπτόμενος το πρακτορείο του Αρτέμι αφού είχανε μια σύντομη συνομιλία αποφάσισε να παίξει KINO. Ο Τρύφωνας ενθουσιάστηκε με το παιχνίδι και περνούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθημερινά παίζοντας ΚΙΝΟ. Έχοντας αποκτήσει οικειότητα με τον Αρτέμι, ο Τρύφωνας έκανε πολλά αστεία μαζί του. Μια μέρα κι εν τη ρύμη του λόγου, ο Αρτέμις είπε ''Αααα ο Τρύφωνας παίζει ΚΙΝΟ γιατί έχει καρκίνο''. Από τότε καρφώθηκε η ιδέα του στον Τρύφωνα, ο οποίος είπε εφόσον έχω καρκίνο και θέλω να παίζω το σωστό είναι να παίζω μάσα σε αυτοκίνητο, διότι ΚΑΡ (CAR=ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) - KINO. Αποφάσισε αστειευόμενος στην αρχή να παίζει ΚΙΝΟ μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο το πάρκαρε εξω από το πρακτορείο. Παιρνόντας οι μέρες αισθανόταν όλο και καλύτερα στην υγεία του (μάλιστα πέρασε και η δυωρία του ενός μήνα). Ο Τρύφωνας ισχριζόταν ότι παίζοντας καθημερινά 2 ώρες ΚΙΝΟ μέσα σε CAR, το οποίο και ονόμασε CAR-KINO, η υγεία του βελτιώθηκε ραγδαία - μη έχοντας πλέον τους ανυπόφορους πόνους από την μέχρι τότα ανίατη ασθένεια.

Οι φήμες από την ιστορία του Τρύφωνα δεν άργησαν να εξαπλωθούν και πλήθος καρκινοπαθών συνέρεαν στο πρακτορείο του Αρτέμι και σε άλλα πρακτορεία για να παίξουν CAR-KINO. Στις 27 Ιουνίου σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης ο Αρτέμις κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της πραγματικά θορυβημένη κοινής γνώμης γύρω από την ιστορία του Τρύφωνα και του CAR-KINO. Ο Αρτέμις ισχυρήστηκε τα εξής "Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι βρέθηκε το ''φάρμακο'' εναντίον του κακρκίνου αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι το CAR-KINO αναμφίβολα βοηθάει στην καταπολέμηση της ασθένειας - το πώς δεν το ξέρω".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου