Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

18 Ιουνίου 2025 μ.Χ.: H ηλεκτρική κουζίνα που αλλάζει το τρόπο ζωής των ανθρώπων προκαλεί αντιδράσεις

Η ελληνική εταιρία ''Στο Άψε Σβήσε'' γνωστή για τα αυτοματοποιημένα προϊόντα που λανσάρει στην αγορά από το 2019, προχωράει στο λανσάρισμα ενός προϊόντος που προμημύεται άκρως επιτυχημένο καθώς θα επιφέρει μια τρομερή αλλαγή στην μέχρι τότε ιστορία της ανθρωπότητας. 

Η γνωστή εταιρία λανσάρει τη πρώτη ηλεκτρική κουζίνα με το όνομα ΟΠΣ (Όχι Πια Συνταγές), η οποία δέχεται σαν είσοδο τα συστατικά του φαγητού και παρασκευάζει καθώς και ψήνει μόνη της το φαγητό βάσει της προεπιλογής που έχει γίνει από το χρήστη. Η ΟΠΣ διαθέτει μενού το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να εισάγει τις αγαπημένες του συνταγές, οι οποίες εκτελούνται αυτομάτα αφού πετάξεις μέσα στην ΟΠΣ τα απαραίτητα υλικά. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα υπάρχουν πλέον άνοστα, μη καλά ψημένα φαγητά - όλα τα φαγητά πλέον θα παρασκευάζονται αυτομάτα και θα καλύπτουν 100% τις απιτήσεις των χρηστών καθώς αυτοί έχουν προεισάγει τη συνταγή, η οποία εκτελείτε χωρίς κανένα λάθος.



Στο άκουσμα της είδησης εξώδικα στην εταιρία Στο Άψε Σβήσε αποστέλλουν κατα σειρά:
  • Η ένωση Ελλήνων μαγείρων με πρόεδρο τον Έκτορα Μποτρίνι,
  • Η ένωση Ελλήνων τηλεμαγείρων με πρόεδρο τον Ηλία Μαμαλάκη και επίτημη ισόβια πρόεδρο τη Βέφα Αλεξιάδου,
  • Η ένωση Ελλήνων εστιατόρων,
  • Ο Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του Νικόλαου Τσελεμεντέ (βιβλίο συνταγών),
  • Η ένωση βιβλίων και περιοδικών με συνταγές μαγειρέματος, και
  • Η πολίτικη κουζίνα (αδιευκρίνιστο ακόμα το πρόσωπο που έστειλε το εξώδικο εικάζεται ότι είναι ο Τάσος Μπουλμέτης σκηνοθέτης της ομώνυμης ταινίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου