Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

2 Ιουνίου 4042 μ.Χ.: Νέος εξωπλανήτης IHO-020642-R

Τα ξημερώματα της 2άς Ιουνίου (Γήινο ημερολόγιο) ο πλουτωνοστατικός μη επανδρωμένος δορυφόρος αποκρυπτογραφεί πρώτος το μήνυμα που είχε καταγράφει την επομένη της υπογραφής της 23024042/008 πράξης μη-νομοθετικού περιεχομένου του προεδρικού Διατάγματος. Σύμφωνα με την μη-νομοθετική πράξη 23024042/008 παύονται της λειτουργίας τους όλοι οι πλανητοστατικοί δορυφόροι καταγραφής και αναγνώρισης εξωπλανητών, καθώς τα αποτελέσματα της σχεδόν δισχιλιετούς λειτουργίας τους είναι πολύ κατώτερα των αναμενόμενων. Έπειτα από την ανακάλυψη αμέτρητων πιθανά σIHORικών πλανητών, όλες οι απόπειρες έξω-επικοινωνίας με σIHORιανούς πολιτισμούς στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία. Συνεπώς και το προεδρικό Διάταγμα καθώς και όλα του τα περιεχόμενα θεώρησαν καλή ιδέα την παύση όλων των διαστημικών μην επανδρωμένων έσω-δορυφόρων.

Η αποκρυπτογράφηση όμως του πρώτου στα χρονικά σIHORικού μηνύματος έρχεται να αναστατώσει τα λιμνάζοντα για χιλιάδες χρόνια πολιτικά νερά του 2ου IHORικού πολιτισμού. Το προεδρικό Διάταγμα αναγκάζεται σε παραίτηση – την πρώτη καταγεγραμμένη παραίτηση Διατάγματος  από την εφαρμογή της πρώτης πράξης μη-νομοθετικού περιεχομένου. Οι επικριτές του τέως-Διατάγματος καθώς και όλες οι ανεφάρμοστες πράξεις του, συνιστούν πως η ιστορική αυτή επικοινωνία έρχεται να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις των πατέρων του 2ου IHORικού πολιτισμού, για την καθολικότητα και την κοσμικότητα του γονιδιώματος IHOR. Σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή πράξη μη-νομοθετικού περιεχομένου για την έναρξη τρισχιλιετούς προγράμματος για την συγγραφή σIHORικού μηνύματος σε απάντηση του εξωπλανήτη IHO-020642-R.

«Ακόμα να καταλάβω πως αυτό θα αλλάξει την ζωή μου» δήλωσε ο εκπρόσωπος των IHORοσκεπτικιστών σε συνέντευξη που παραχώρησε την ίδια μέρα σε τηλεοπτικό σταθμό εσω-εμβέλειας. Πάλι καλά, γιατί αν δήλωνε κάτι τέτοιο σε σταθμό έξω-εμβέλειας θα μας είχαν πάρει με τις πέτρες.

1 σχόλιο: