Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

4 Ιουνίου 2024 μ.Χ.: Το Bone Piercing κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τα πρώτα βήματα της Μηχανικής Σκελετικής μέχρι την πρώτη επιβεβαιωμένη χρήση εσωσκελετικών πρόσθετων για καλλωπιστικούς λόγους. Το ημερολόγιο γράφει 4 Ιουνίου 2024 όταν γίνεται η πρώτη επέμβαση Bone Piercing. Με τον ευφάνταστο αυτό όρο περιγράφεται η χρήση εσωσκελετικών (οστεοενσωματούμενων) εμφυτευμάτων για μη ιατρικούς σκοπούς. 
"Περιμέναμε πολύ καιρό κάτι τέτοιο. Για εμάς στον χώρο του Tattooing-Body Piercing ήταν σαν μάννα εξ' ουρανού. Με τον κορεσμό στην αγορά Tattoo, αναγκαζόμασσταν να χτενίζουμε μούσια για να επιβιώσουμε", δηλώνει με ανακούφιση ο Σταμάτης, 40-χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος BoneCracker.
Βγαίνοντας από το κατάστημα ο ο 35-χρονος Λάμπης φωτογραφίζεται και κάνει δηλώσεις ως ο πρώτος Έλληνας με Bone Piercing. "Χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή. Από μικρός ονειρευόμουν ένα tattoo, ένα σκουλαρίκι στην μύτη ή στο αφτί, αλλά δυστυχώς η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ συντηρητική. Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ για την γνώμη των γονιών μου, και δεν θα χρειαστώ να μετακομίσω για να μην ακούω την γκρίνια τους", λέει στους ρεπόρτερ, και μορφάζοντας από τον πόνο τους παρουσιάζει τα νέα του Piercing. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου