Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

13 Ιουνίου 2019 μ.Χ.: Γκάφα ολκής πρόδωσε τα στοιχεία του Έλληνα μέλους των Anonymous

Ύστερα από ένα χαζό λάθος που του κόστισε πολύ ακριβά αποκαλύφθηκε η ταυτότητα ενός από τα μέλη της γνωστής οργάνωσης Anonymous. Επρόκειτο περί σπάνιας περίπτωσης γκάφα, η οποία ουσιαστικά πρόδωσε τα ηλεκτρονικά του ίχνη. Η γκάφα διήρκεσε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα καθώς έγινε αντιληπτή απευθείας από τον περί ου ο λόγος, τα τσακάλια όμως της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισαν απευθείας τα στοιχεία του και μετά από λίγες ώρες τον συνέλαβαν. 

Η αστυνομία ανακοίνωσε κάποια στοιχεία που δεν φωτογραφίζουν τον ένοχο, αναμένοντας την απόφαση των δικαστικών αρχών για την πλήρη αποκάλυψη των στοιχείων του. Το όνομα του ήταν Άρης, ήταν 30 χρονών γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα (είχε καταγωγή από ένα χωριό έξω από τη πόλη των Ιωαννίνων), διατηρούσε επιτυχημένη επιχείρηση τα τελευταία 6 χρόνια. Ασχολείτο πολύ με το διαδύκτιο, ενώ λένε ότι είχε στο παρελθόν κάποιου είδους σαν οράματα κάτι σαν προφητείες τις οποίες έγραφε σε ένα blog.

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι ο Άρης βρισκόταν πίσω από το βίντεο που είχε γίνει από τους Anonymous κι αναφερόταν χαρακτηριστικά για την κατάσταση στην Ελλάδα (δημοσιεύτηκε το 2013 ύστερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) δείτε το εδώ. Η γκάφα ολκής του Άρη που φανέρωσε τα στοιχεία του ήταν ότι πόσταρε στο facebook κατά λάθος αδημοσίευτο βίντεο της οργάνωσης στο οποίο ο ίδιος κατακεραύνωνε την ελληνική πραγματικότητα. Σε δηλώσεις του φάνηκε να είπε  ''η πουτάνα η Άννα Βίσση φταίει βιντεάκι με το γνωστό τραγούδι 'Δώδεκα' ήθελα να ανεβάσω αλλά την πάτησα ο μαλάκας''.


1 σχόλιο: