Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

1 Ιουνίου 2097 μ.Χ.: Η Βρετανία επιτίθεται στη Σουηδία και κλείνει ως χώρα


Είναι 3.17 π.μ. όταν η Αγγλική κυβέρνηση κηρύττει τον πόλεμο στη Σουηδία. Μετά το Chad (2089) και τα νησιά Marshall (2092), η Σουηδία ήταν η μόνη χώρα στην οποία η Βρετανική αυτοκρατορία δεν είχε ποτέ εισβάλλει (αριστερά χάρτης από τις 22 χώρες που απέμεναν από την εποχή του 2014 - υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο "we have to invade everybody at least once" το ξεκίνησε στα 2021 ο πρωθυπουργός Φάρατζ).

Επί 5 συναπτά έτη προσπάθησαν εναγωνίως οι Άγγλοι να βρουν έναν λόγο για να επιτεθούν στους Σουηδούς. Τελικά επικράτησε η εκδίκηση για το Σουηδικό Black Metal και τις χιλιάδες καμένες εκκλησίες που είχε αυτό προκαλέσει (απόφαση που ιστορικά θεωρήθηκε λάθος, καθώς η 2η επιλογή "τους κάνουμε πόλεμο γιατί είναι ψηλοί" θα ήτο πιο ακίνδυνη).

Ο πόλεμος διαρκεί 3 ώρες και 82 λεπτά, χωρίς θύματα, δημιουργεί όμως αλυσιδωτές αντιδράσεις: Πλήθη εξαγριωμένων ξεχασμένων μπλακ-μεταλλάδων αφυπνίζονται και αρχίζουν παγκοσμίως να καίνε εκκλησίες. Το Βατικανό αντιδρά. Το ένα φέρνει τ'άλλο και κουβέντα στην κουβέντα ξεκινά ο 4ος παγκόσμιος. Η Αγγλία απέχει φλεγματικά. Ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φράνς επαναπροσλαμβάνονται στην φάμπρικα και φτιάχνουν τανκς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου