Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

31 Ιουλίου 3318: Με επιτυχία εφαρμόζεται το πρόγραμμα της κινητικότητας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Έπειτα από ατελέσφορες προσπάθειες χιλιετιών για την αύξηση της παραγωγικότητας σε κομβικούς τομείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, μια ρηξικέλευθη Ιδέα του 45ου Προεδρικού Διατάγματος που ανατέθηκε σε 52 νέες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ήρθε να ταράξει ta λιμνάζοντα νερά της Αυτόνομης Διοίκησης. Η θέσπιση του μέτρου των Μουσικών Καρεκλών ως πρώτο και μοναδικό κριτήριο ανέλιξης και Αξιολόγησης των δημοσίων και ιδιωτικών λειτουργών θα απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις που ασφυκτιούσαν κάτω από την σαρωτική ηγεμονία της Ιεραρχίας.

Στην αρχή το μέτρο θα εφαρμοστεί με αποκλειστικό στόχο την Αξιολόγηση της ετοιμότητας των δημοσίων και ιδιωτικών λειτουργών. Ο πυρήνας του Μέτρου μπορεί να περιγραφτεί ως «Κανείς δεν κάθεται ώσπου να βρει ελεύθερη καρέκλα». Η επιβεβαίωση της Δαρβινικής ρήσης «όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια», θα οδηγήσει σε γενετικές τροποποιήσεις δίχως προηγούμενο. Η μέση διάμετρος του εγκεφάλου των ανθρώπων της ερχόμενης Χιλιεπετηρίδας θα υστερεί κατά 80% σε σχέση με αυτή του Homo Sapiens. Το μέτρο τις επετηρίδας είχε καταργηθεί από τις αρχές τις 3ης ως μη αποδοτικό και επανέρχεται με την μορφή τις Χιλιεπετηρίδας. Η Χιλιεπετηρίδα εγγυάται πως προσλήψεις και πληρώσεις θέσεων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα γίνονται μόνο με τις εκδηλώσεις εορτασμού κάθε νέας χιλιετίας από ένα χιλιόχρονο μητρώο. 

 Όταν η Διοίκηση περνά στα χέρια των Οικονομικών Κρίσεων, η κρίση των δημοσίων και ιδιωτικών λειτουργών θα οδηγήσει σε αξεπέραστα ρεκόρ στις μεγάλες και πολύ μεγάλες αποστάσεις. Ο μαραθώνιος αποτελεί για την ανθρωπότητα μια παιδική ανάμνηση. Ο Κύπριος κλητήρας ‘Λέξης Δημοσθένους διανύει την απόσταση των 500001234000 μιλίων σε 4 χρόνια  και γίνεται Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κάτω από την διοίκηση της 156ης Οικονομικής Κρίσης. Η Μουσική του Καρέκλα θα έχει θέα την έρημο του Αμαζονίου. Οι Οικονομικές Κρίσεις έχουν την φαεινή ιδέα να αφαιρούν καθημερινά αριθμό Μουσικών Καρεκλών ίσο με τον λεξάριθμό των απωλειών του Χρηματιστηρίου Αξιών. Το Χρηματιστήριο Αξιών ενθουσιάζεται με την ιδέα και οι απώλειες του καταγράφουν καθημερινά ρεκόρ. Αριθμολόγοι σημειώνουν ότι την ημέρα που ο Δημοσθένους αναλαμβάνει καθήκοντα οι απώλειες αγγίζουν  το 500001234000 % και αναρωτιούνται αν πρόκειται για σύμπτωση ή απλά για αριθμητικό λάθος.

Προς αποφυγή προστριβών και μηχανορραφιών, για την θέση του Μουσικού Θρόνου θα διαγωνίζεται καθημερινά μόνο του το Προεδρικό Διάταγμα πάρα τις ενστάσεις πλήθους Πράξεων ­­Νομοθετικού Περιεχομένου. Αυτές εξασφαλίζουν για τις τάξεις τους αριθμό Μουσικών Ανάκλινδρων μεγαλύτερου του αριθμού των.


Το Μέτρο θα εφαρμοστεί με επιτυχία και στα Νοσοκομεία όπου οι Μουσικές Κλίνες θα γίνουν ανάρπαστες. Η πολυπόθητη αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας είναι πλέον πραγματικότητα, τα γραφεία τελετών γνωρίζουν την 4η περίοδο άνθησης τους κατά την θητεία του 45ου Προεδρικού διατάγματος, και η ιδιοφυής εφεύρεση του Πυρηνοκίνητου Μουσικού Αναπηρικού Καροτσιού θα χαρακτηριστεί από τους εκδότες του ‘Η Τεχνολογία και η Διοίκηση συμβουλεύουν’­ ως η εφεύρεση της χρονιάς. 

6 σχόλια: