Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

14 Ιουλίου 2020 μ.Χ.: Έλληνες ερευνητές από την Ιρλανδία καινοτομούν

Ύστερα από κόπους αρκετών χρόνων τρεις Έλληνες ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Λίμερικ της μακρινής Ιρλανδίας προχώρησαν στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας τους, που αποτελεί σηματική ανακάλυψη και πρόκειται να αλλάξει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Σε συνέχεια της έρευνας που δημοσιοποίηθηκε το μακρινό 2014 από ερευνητές του Έξτερ, η οποία έρευνα αποκάλυπτε πως ο αερισμός (κλανιά) μπροστά σε άλλους και συγκεκριμένα η όσφρυση των δύσοσμων αερίων μπορεί να είναι ευεργετικά για την υγεία, περισσότερες λεπτομέρειες δεότε εδώ,  οι Έλληνες επιστήμονες προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω.

Απέδειξαν πως τόσο ο αερισμός όσο και η ούρηση μπροστά σε τρίτους αποφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της υγείας. Χαρακτηριστικά απέδειξαν πως η όσφρυση δύσοσμων αερίων (δύο φορές την ημέρα μετά το φαγητό) για 3 μήνες όχι μόνο σταματάει την τριχόπτωση αλλά επαναφέρει την ομαλή τριχοφυϊα καθώς επίσης ενισχύει την άμυνα του αργανισμού. Επίσης, η ούρηση μπροστά σε άλλους μια φορά την ημέρα για δύο μήνες σταματάει το λόξυγγα, το φτέρνισμα και το ρέψιμο.

Οι τρεις Έλληνες αφού ευχαρίστησαν όσους τους βοήθησαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια τους, δεν παρέλειψαν να προβούν σε αποκαλύψεις. 

Ο Γιάννης δήλωνε "Εγώ παιδιά ειλικρινά ρευόμουν σαν π@@ης, από τότε που άρχισα να βλέπω τον Γιώργο να κατουράει ακολουθώντας πιστά το μια φορά την ημέρα - σταμάτησα εντελώς να ρεύομαι (δεν μπορώ να το κάνω ούτε για πλάκα τώρα και μου λείπει). Επίσης, τώρα με βλέπετε με μπούκλες και μακρύ μαλλί αλλά πίσω το 2015 ήμουν σχεδόν καραφλός, από όταν άρχισα τη θεραπεία των αερίων τόσο ο Γιώργος όσο και ο Πάνος με βοήθησαν πολύ με έκλαναν καθημερινά δύο φορές χωρίς παράπονα."

Ο Γιώργος κι ο Πάνος δήλωσαν αντίστοιχα πράγματα. Χαρακτηριστικά και οι δύο οφελήθηκαν όπως κι ο Γιάννης στο ρέψιμο, ο Γιώργος στο λόξυγγα ενώ ο Πάνος ιδιαίτερα στο φτέρνισμα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου