Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

4 Ιουλίου 2034 μ.Χ.: Έρχεται στη δημοσιότητα χαμένο τεύχος του futurealmanac από το 1974 που προέβλεπε την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα το 2004

Το futurealmanac ξεκίνησε ως φιλόδοξο περιοδικό από πρόγονο σημερινού συντάκτη, κάτοικο το Illinois. Το πρώτο και μοναδικό τεύχος βγήκε στις 4 Ιουλίου 1974 και περιείχε σπουδαίες προβλέψεις, όπως την Entebbe Operation, τον "διαγωνισμό γκολ", τη γέννηση του Αντιχρίστου το 1983, τον θάνατο του Barry White, το παρόν άρθρο και την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα. Ήταν αυτή η τελευταία πρόβλεψη, η οποία θεωρήθηκε εξωφρενική και οδήγησε στην πλήρη αποτυχία του περιοδικού με πώληση ενός και μόνο αντιτύπου. Τα υπόλοιπα 4000007 κάηκαν από τον συντάκτη, ο οποίος αυτοκτόνησε τρώγοντας κουκιά, στα οποία είχε αλλεργία.

Έπειτα από ακριβώς 60 έτη ο Μάικ Πατατούφας, εγγονός του μοναδικού αγοραστή Μάικ Πατατούφα, βρήκε το τεύχος ξεχασμένο στο πατάρι και εξεπλάγην από την επιτυχία των προβλέψεων (υπενθυμίζουμε ότι ο Αντίχριστος είχε ήδη αποκαλυφθεί από το 2022 - καλό παιδί ήταν, λίγο μαλάκας μόνο). Το έδωσε στη δημοσιότητα, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής απεφάνθησαν πως είναι πλαστό και το θέμα συγκαλύφτηκε όπως όπως, οδηγώντας στην αυτοκτονία του Μάικ Πατατούφα του δεύτερου τρώγοντας κουκιά ποτισμένα με στρυχνίνη (ελλείψει αλλεργίας).


1 σχόλιο:

  1. Όντας ενήμερος για το μοναδικό αυτό τεύχος, αξίζει να προσθέσω ότι υπήρχε στη τελευταία σελίδα άρθρο για τη γέννηση του Zaphod Prefect στις 4 Ιουλίου 1983. Ο συντάκτης τιν είχε μάλιστα αποκαλέσει το αύριο των προβλέψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή