Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

12 Ιουλίου 2022 μ.Χ.: Η παρέα του futurealmanc καλωσορίζει το διάσημο μελλοντολόγο Μικέ

Ήταν 12 Ιουλίου όταν η ομάδα του futurealmanac καλωσόριζε τον ιδιαίτερα διακεκριμένο και με πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, διάσημο μελλοντολόγο Μικέ. Ο Μικές είχε ξεκινήσει την καριέρα του, οχτώ χρόνια πριν το 2014 στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή Φ&Μ Live. Ύστερα από το παρακάτω βίντεο η καριέρα του ως μελλοντολόγος απογειώθηκε και οι δουλειές του αυξήθηκαν κατακόρυφα.


Ο Μικές από το 2015-2021 είχε δικό του γραφείο στη Λυκόβρυση Αττικής, όπου πλήθος κόσμου είτε διάσημοι είτε άσημοι είτε άσχημοι τον επισκέπτονταν κι έναντι αδράς αμοιβής ο Μικές έκανε τις προβλέψεις του. 

Ο Μικές στη συνέντευξη τύπου που έκανε του futurealmanac για να τον καλωσορίσει στην παρέα του, δήλωνε ''Γαβ γαβ γαβγαβγαβ γουβ γρρρρ γαββ γααααβ γουβ", που στα ελληνικά χρησιμοποιώντας το σκυλομεταφραστή σήμαινε "Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του futurealmanac που με δέχτηκαν στη συντροφιά τους, θα κάνω ότι μπορώ να τους αποζημιώσω". Ύστερα από τη δήλωση του αυτή είπε ότι προβλέπω σπουδαία πράγματα για το futurealmanac (βλέπε εδώ), κάποιες δυσκολίες ίσως (βλέπε εδώ) αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά (βλέπε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου