Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

16 Ιουλίου 2018 μ.Χ.: Αποκάλυψη σοκ, απαντήσεις τεσσάρων Ελλήνων πρωθυπουργών πριν την ορκομωσία τους

Ο Στέφανος Χίος, γνωστός και ιδιαίτερα επιτυχημένος δημοσιογράφος αποκάλυπτε αρχικά στην εφημερίδα του Ελεύθερη Ώρα και την εκπομπή του Μακελειό VI (το VI δήλωνε την 6η συνεχόμενη σεζόν επιτυχίας της εκπομπής), αποκάλυπτε ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος είχε θεσπίσει από το μακρινό 1996 τη διατέλεση ενός μικρού τεστ (απάντηση σε 4 βασικά ερωτήματα με τύπου πολλαπλής επιλογής απαντήσεις) από κάθε πρωθυπουργό πριν την επίσημη τελετή της ορκομωσίας του.

Ξεκινώντας με τον Κωνσταντίνο Σημίτη, συνεχίζοντας με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, έπειτα ο Γεώργιος Παπανδρέου και τέλος ο Αντώνης Σαμαράς κλήθηκαν να απαντήσουν στο συγκεκριμένο τεστ. Ο Στέφανος Χίος αποκάλυπτε τις 4 ερωτήσεις του άτυπου αυτού τεστ:


  1. Θα γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας, το έχεις καταλάβει;
  2. Είσαι ηλίθιος;
  3. Συμπλήρωσε τη φράση - όσα δεν φτάνει η αλεπού...
  4. Πόσο κάνει τρεις έντεκα, τρεις δώδεκα, τρεις δεκαπέντε κι έντεκα
Στη φωτογραφία του άρθρου παρουσιάζεται η ίδια απάντηση και των τεσσάρων πρωθυπουργών στη δεύτερη ερώτηση. Όσο για τις υπόλοιπες, στην ερώτηση 4, τρεις πρωθυπουργοί ζήτησαν τη βοήθεια του κοινού, στην ερώτηση νούμερο 1 και οι τέσσερις πρωθυπουργοί ζήτησαν το 50:50. Όσο για την ερώτηση νούμερο 3 δώθηκαν οι εξής απαντήσεις, ''πηδάει και τα φτάνει'', ''τα κάνει κρεμαστάρια'', '' what is αλεπού?" και "τα αφήνει να πάνε στο διάολο".

Πριν γελάσετε δήλωνε ο Στέφανος Χίος αναρρωτηθείτε πόσο ηλίθιοι ήσασταν και είστε εσείς που τους ψηφίζατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου