Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

23 Ιουλίου 2033 μ.Χ.: Η καινοτόμα ιδέα Ελληνίδας που προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα αλλά στο τέλος την μπέρδεψε

Μπερδεμένη δηλώνει σε συνέντευξη της η Ελληνίδα που δημιούργησε το site, το οποίο έδωσε νόημα και ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Το συγκεκριμένο site είναι τόσο απλό αλλά και τόσο πολύτιμο παράλληλα. Από το 2014 που το δημιούργησε η Νίκη από τους Αγίους Αναργύρους Αττικής, φιλόλογος στο επάγγελμα, χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν βρει την υγειά τους, έχουν κερδίσει το προηγουμένως χαμένο στοίχημα με τη ζωή.

Το μόνο που έχει να κάνει ο επισκέπτης του site δήλωνε η Νίκη πίσω το 2015 ήταν να πατήσει το μικρό του όνομα με αγγλικούς χαρακτήρες. Πατώντας το όνομα ο αλγόριθμος που είχε δημιουργήσει και εμπνευστεί η Νίκη, έβγαζε σαν αποτέλεσμα τα ατομικά χαρακτηριστικά είτε προτερήματα είτε μειονεκτήματα του χρήστη. Η Νίκη δήλωνε πίσω το 2015 ''ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψιν τη κεντρομόλο δύναμη που δημιουργείται από το πάτημα των πλήκτων του λάπτοπ, τη ταχύτητα πληκτρολόγησης, τη στάση του χρήστη όταν πληκτρολογεί το όνομα του και τέλος τη τελευταία φορά που έπλυνε τα δόντια του. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πω περισσότερα - το ότι είμαι φιλόλογος και δημιούργησα όλο αυτό λέει πολλά. Αυτό τίποτα άλλο.''

Το μπέρδεμα της Νίκης είναι ότι ενώ ο αλγόριθμος στο παρελθόν της έβγαζε τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται στη φωτογραφία του άρθρου, πλέον ο αλγόριθμος της βγάζει τα εξής:

NIKI - Nervous, Irritated, Kind, Idiot

Στις 23 Ιουλίου 2033 δήλωνε πως κάτι έχει πάει λάθος με τον αλγόριθμο δεν γίνεται να με βγάζει Nervous και Idiot.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου