Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

20 Αυγούστου 2028 μ.Χ.: Απογοητευμένη δηλώνει η 85χρονη κυρία Σοφία ύστερα από την έλλειψη κουτσομπουλιού αυτό το καλοκαίρι.

Να περάσει ανεπιστρεπτί αυτό το καλοκαίρι δηλώνει η 85χρονη κυρία Σοφία. Τι μας έχει μείνει κι εμάς λίγο κουτσομπολιό να περνάει η ώρα δήλωνε, φέτος η κατάσταση ήταν ανυπόφορη σχεδόν τίποτα, παντελής έλλειψη. Η αγαπημένη συνήθεια της κυρίας Σοφίας είναι να μαζευέται με τα άλλα κορίτσια (όπως τα αποκαλέι η ίδια) και να κουτσομπολεύουν παρατηρώντας παράλληλα το τι γίνεται στην πλατεία του χωριού.

Η κυρία Σοφία δήλωνε, "Ούτε γάμοι ούτε βαφτίσια φέτος στο χωριό από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά όχι κι έτσι. Ένα χόμπι έχουμε κι εμείς και δεν μπορούμε να το εξασκήσουμε έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Ακόμα και τα στοιχειώδη τα στερηθήκαμε φέτος τύπου κανένα τσιγάρο από κανά 15χρονο, κανένα τρυφερό τετ α τετ εφήβων, καμιά βρισιά στο καφενείο ύστερα από λάθος στα χαρτιά. Τσάμπα τα κυάλια που μου πήρε ο σύζυγος μου για καλύτερη παρατήρηση. Η μόνη μας ελπίδα με τα κορίτσια είναι το πανηγύρι σε μια εβδομάδα εκεί προκύπτουν πάντα καυτά θέματα."

Τέλος δήλωσε πως δεν τα παρατάει και θα συνεχίσει ψάχνοντας πάντα για νέα θέματα, χαρακτηριστικά μας είπε "Να πάει να παστρευτεί αυτό το καλοκαίρι, εγώ πάντως δεν το βάζω κάτω." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου