Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

17 Αυγούστου 2032 μ.Χ.: Τέλος καλό όλα καλά για τον 25χρονο Παναγιώτη που μόλις τελείωσε να απαντάει στις ευχές που έλαβε στο facebook.

Μόλις δύο ημέρες χρειάστηκαν αυτή τη φορά  στον 25χρονο Παναγιώτη για να απαντήσει στις ευχές  για την ονομαστική του γιορτή των εκατοντάδων φίλων του στο facebook. Είχε αποφασίσει ότι θα απαντήσει προσωπικά σε κάθε ευχή που θα λάμβανε είτε στον τοίχο του είτε σε προσωπικό μήνυμα, εμφανώς μετανιωμένος ιδιαίτερα με αυτό που είχε κάνει στα γενέθλια του, όπου είχε στείλει ένα μήνυμα ευχαριστώντας όλους για τις ευχές τους. Η συγκεκριμένη πράξη του κατακρίθηκε ως μη ευγενική οπότε είχε αποφασίσει από πριν πως στην ονομαστική του γιορτή θα απαντούσε προσωπικά στον καθένα. 

Η όλη διαδικασία των απαντήσεων ξεκίνησε ανήμερα της γιορτής του και τελείωσε στις 17 Αυγούστου (2 ημέρες - περίπου 30 ώρες πάνω από το λάπτοπ του). Ύστερα από 1456 ευχαριστώ που μοίρασε στο facebook αποφάσισε να απολαύσει την εορτή του αφού πρώτα απαντούσε στα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου