Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

29 Αυγούστου 2028 μ.Χ.: Ο Όμηρος Ευστρατιάδης σκηνοθετεί το "κύκνειο άσμα" του τον Slave-man

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης ξαναχτυπάει, ύστερα από παύση 14 χρόνων (τελευταία του ταινία το ''Ρόδα τσάντα και κοπάνα νο5'' το 2011). Ο γνωστός και αρκετά επιτυχημένος σκηνοθέτης, επι σειρά ετών σκηνοθέτης των εκπομπών της Αννίτας Πάνια, που για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι καινούριοι ξεκίνησε την σκηνοθετική του καριέρα το 1964 με την ταινία 'Κάθε λιμάνι και καημός' γύρισε το κύκνειο άσμα του όπως αποκάλεσε την τελευταία του ταινία με τίτλο "Slave-man".

Ο 90χρονος σκηνοθέτης, βρήκε τον ήρωα του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, "Χαμένοι υπερ-ήρωες" το 2026. Έχει δηλώσει πως στο βλέμμα του Dipo (απεικονίζεται στη φωτογραφία του άρθρου με τη στολή του Slaveman και την κύρια ατάκα του) συνάντησε τον μούσο του. Στην ταινία πέρα του Νιγηριανού Dipo, πρωταγωνιστούν οι Κατ-μαν, Μαλάμω, Ευαγγελινός, Παρασκευάς, Ταμπάκης κ.α. Τη μουσική επένδυση της ταινίας έχει αναλάβει ο Νίκος Καρβέλας, ενώ σε ρόλο έκπληξη αναμένεται να εμφανιστεί η Αννίτα Πάνια.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στο Χαλκούτσι Αττικής και το μόνο που έχει γίνει γνωστό έως τώρα είναι ότι ο Slaveman προσπαθεί να σώσει όσους τον χρειάζονται δίνοντας μια προτεραιότητα σε όσους έρχονται από δεξία. Η ταινία θίγει την ελληνική πραγματικότητα κι αναμένεται στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 29 Αυγούστου 2028.

2 σχόλια:

  1. 29 Αυγούστου 2028 μ.Χ.: Ο Όμηρος Ευστρατιάδης σκηνοθετεί το "κύκνειο άσμα" του τον Slave-man
    Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στο Χαλκούτσι Αττικής....κι αναμένεται στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 29 Αυγούστου 2028
    πωτς γκενεν αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι low budget ταινίες έχουν γυρίσματα 4 μηνών το πολύ. Πληροφορίες λένε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα 2 Γενάρη του 2028, το μοντάζ τελείωσε το Ιούνιο και η πρώτη προβολή ήταν στα τέλη Αυγούστου. Έτσι γκένεν ή μάλλον έτσι θα γκίνειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή