Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

22 Αυγούστου 2029 μ.Χ.: Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στη Μπαρτσελόνα

Ο γεννηθείς το 1939, Πολωνός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής αναλαμβάνει χρέη γλωσσολόγου και βοηθού προπονητή στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Σε ηλικία 90 χρονών, ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων (να θυμίσουμε ότι έμενε μόνιμα στην Ελλάδα από το 1979 και είχε διατελέσει προπονητής από την χρονιά αυτή έως το 2003 σε πλήθος ελληνικών και κυπριακών ομάδων, ενώ είχε ασχοληθεί και με το σχολιασμό ποδοσφαιρικών αγώνων με ιδιαίτερη επιτυχία) έκανε αποδεκτή την πρόταση της Μπαρτσελόνα και ανέλαβε χρεή βοηθού προπονητή με εξειδίκευση στην επικοινωνία. 

Ο νέος του ρόλος είναι τριπλός, αφενός να βοηθάει τους παίκτες που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τα ισπανικά, να βοηθάει στη βελτίωση της λανθασμένης άρθρωσης των παικτών καθώς και αποτελούσε τον 53ο βοηθό προπονητή της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2029-2030. Ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την απόκτηση του Γιάτσεκ δήλωνε "Σεβόμαστε απόλυτα την ηλικία κι αυτά που έχει καταφέρει ο Γιάτσεκ, τον θέλαμε απεγνωσμένα καθώς πιστεύουμε ότι πληρεί τα κριτήρια που ψάγναμε γι'αυτή τη θέση".  Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως ανακαλύψατε τον Γιάτσεκ και του αναθέσατε τα καθήκοντα του γλωσσολόγου δήλωνε πώς είδαν πλήθος βίντεο από την Ελλάδα, χαρακτηριστικά δείτε αυτό και πειστήκαμε πως αυτός είναι ο άνθρωπός μας.

Χρέη βοηθού του βοηθού προπονητή Γιάτσεκ αναλαμβάνουν ο Σερβο-Έλληνας τεχνικός Ντούσαν Μπάγεβιτς (δείτε εδώ) και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πατρίκ Ογκουνσότο (δείτε εδώ). 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου