Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

28 Αυγούστου 2019 μ.Χ.: Η σύλληψη του διάσημου βιολογικο - φακo - παραγωγέα

Ήταν 28 Αυγούστου όταν η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα τη σύλληψη του περίφημου βιολογικό - φακό - παραγωγέα. Ο λόγος για τον 33χρονο, για ευνόητους λόγους τα στοιχεία του δεν δημοσιεύτηκαν, που με την πατέντα που εφηύρε το 2014 έφτασε σε σημείο να πουλάει συσκευασίες βιολογικής φακής και μάλιστα να κάνει εξαγωγές ανα τον κόσμο.

Η ασύληπτης εξυπνάδας πατέντα του απαιτούσε μόνο αρκετούς νεροχύτες και αντίστοιχου αριθμού σιφώνια. Όπως απεικονίζεται και στη φωτογραφία του άρθρου η αποκαλούμενη από τον ίδιο 'βιολογική φακή' φύτρωνε μέσα στους σωλήνες του νεροχύτη και με σωστή φροντίδα έβγαινε μέσα από το σιφώνι ξεπερνώτας κατά πολύ το ύψος του νεροχύτη (χαρακτηριστικά κοιτάξτε τη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας του άρθρου). 

Ο 33χρονος φάνηκε αμετανόητος κατά την σύλληψη του δηλώνοντας αθώος, πιστεύοντας ακράδαντα πως αυτό που είχε επιτυχεί με την πατέντα του και την επιχείρηση συσκευασίας και πώλησης βιολογικής φακής αποτελεί πραγματικά το αύριο, τονίζοντας ότι με ζηλεύετε όλοι γι'αυτό που έχω καταφέρει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου