Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

30 Μαΐου 2149 μ.Χ.: Ο πρώτος καταγεγραμένος σεληνιακός σεισμός

Μετά την πρώτη σεληνιακή υπολογιστική επέκταση, ένα μικρό κβαντικό άλμα της πληροφορίας του Internet εξαιτίας του πρώτου σεληνιακού σεισμού στα χρονικά λόγω της υπολογιστικής υπερθέρμανσης, οδήγησε στον μεγαλύτερο αριθμό διαζυγίων παγκοσμίως σύμφωνα με τα στοιχεία των Ρεκόρ Γκίνες. Η εξήγηση σύμφωνα με τους κβαντομηχανικούς του σεληνιακού παραρτήματος του ΤΕΙ Σίνδου είναι ότι η εγκατάσταση όλων τον κβαντικών υπολογιστικών συστημάτων στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού προκάλεσε αύξηση της θερμοκρασίας της τάξης των 10 βαθμών της κλίμακας Κελσίου οδηγώντας έτσι σε σεληνοθερμικές τεκτονικές μετακινήσεις.

"(...) Συνεπώς η κβαντική πληροφορία μετατοπίστηκε ελάχιστα για τα μεγέθη των διαπλανητικών αποστάσεων, αρκετά όμως ώστε η πληροφορία να προβληθεί σε λάθος οθόνες." δήλωσε ο επιστημονικός συνεργάτης του ινστιτούτου Kavli Κ. Βάντος από το Delft της Ολλανδίας.

'Ήταν πολύ περίεργο, δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο από τον Βαγγέλη. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρακολουθούσα ξέγνοιαστη το ριμέικ του Ρετιρέ την ώρα του σεληνιακού σεισμού και ξαφνικά εκεί που έβλεπα το ολόγραμμα της ξινής στην 3d οθόνη μου, άρχισα να διαβάζω τα μηνύματα που αντάλλασσαν ο Βαγγέλης και η κουμπάρας μας. Ευτυχώς, αυτός ο σεληνιακός σεισμός μου άνοιξε τα μάτια, εύχομαι να γίνονταν
συχνότερα. Ποιος θα το περίμενε πως η σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού θα τα έφερνε όλα στο φως.' δήλωσε η 29χρονη διαζευγμένη Μαρία-Αντουανέτα, εκπρόσωπος της Κίνησης Κατά της Εγκατάστασης της Σεληνιακής Ψύκτρας (ΚΚΕ ΣΨ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου