Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

28 Μαΐου 2086 μ.Χ.: Αποκάλυψη του κρυμένου συστατικού στη συνταγή της Coca-Cola


Ύστερα από 200 χρόνια καλά και επτασφράγιστα κλεισμένης συνταγής, το μαγικό συστατικό που έλειπε από τη συνταγή της Coca-Cola αποκαλύπτεται. Θυμίζουμε ότι από το 1886 όπου ο Δρ. John S. Pemberton δημιούργησε την Coca-Cola, η συνταγή κρατήθηκε μυστική και κοινοποιήθηκε σε μια μικρή ομάδα μόνο, χωρίς να καταγραφεί. Η εταιρία στα πλάισια των εορτασμών για τα 200 χρόνια επιτυχημένης πορείας ανακοίνωσε πως παράγοντας χ της συνταγής είναι η βουτυλική υδροξυανισόλη ή αλλιώς BHA. Τα υπόλοιπα συστατικά της συνταγής είχαν αποκαλυφθεί από λάθος το 2053. Ύστερα από την ανακοίνωση του καλά κρυμένου συστατικού οι επιστήμονες αναζητούσαν μανιωδώς αν το συγεκριμένο συστατικό χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε κάποιο άλλο προϊόν. Ύστερα από 10ημέρη έρευνα ο Έλληνας ερευνητής Αντώνης Μπιστικάκης ανακοίνωνε πως το BHA υπήρχε μόνο στο ''Amazonia coco''.

1 σχόλιο:

  1. "Καταδικάζουμε το BHA από όπου και αν προέρχεται. Είχαμε μαγευτεί από το προϊόν αυτό και δεν ξέρω αν γιαυτό έφταιγε η ιδέα ενός προϊόντος που θα έσπαγε το μονοπώλιο της Coca-Cola, ή η υποσυνείδητη σύνδεση του με λατινοαμερικάνους επαναστάτες αντι-ιμπεριαλιστές ποδοσφαιριστές όπως ο Socrates, ο Psaradona, και ο Neto.
    Το περιμέναμε εξάλλου πως το Amazonia είναι το τελευταίο καταφύγιου του κάθε άμπαλου' δήλωσε με νόημα ο εγγονός του πολυνίκη προπονητή Σταμάτης Αλέφαντος μετά την νίκη της ομάδας του επί του Amazonia-Άρης με 6-0 και άνοιξε μια ΕΨΑ με σήμα τον ιστορικό δήμαρχο και παράγοντα της ομάδας του Αχιλλέα Μπέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή