Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

28 Μαΐου 2239 μ.Χ.: Η Nitendo ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου "Super Mario" όπου ο ήρωας θα κινείται προς τα αριστερά.


Την επερχόμενη κυκλοφορία ενός ακόμη sequel της γνωστής σειράς videogame "Super Mario" ανακοίνωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Nitendo Satoru Iwata. O 95χρονος σύμβουλος αποκάλυψε ακόμα, ότι στο συγκεκριμένο videogame, ο γνωστός ήρωας θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να απελευθερώσει την πριγκίπισσα από τα χεριά του αιμοδιψή Bowser, αυτή την φορά όμως πηγαίνοντας προς τα αριστερά.  Κύμα μαζικής υστερίας κατέκλυσε τους fans της σειράς μετά της δηλώσεις του Ιwata, καθώς κάνεις από εκείνους δεν ήταν έτοιμος για μια τόσο μεγάλη αλλαγή . Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι αντιδράσεις του Luigi  ο οποίος δήλωσε άγνοια για το θέμα.  Η Princess Peach δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

3 σχόλια:

  1. Άλλος ένας δάκτυλος της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω δάκτυλος που προέρχεται από το βαθύ Πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω παιδιά θα συνέβη επειδή τότε τον κόσμο τον κατέκτησαν οι Μουσουλμάνοι (από το Τζιχάντ του 2216 μ.Χ ή κάπου 1636 ισλαμικό έτος) και επέβαλλαν να γράφουμε όλοι από δεξιά προς αριστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή