Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

27 Οκτώβρη 2071 μ.Χ.: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την Δευτέρα Παρουσία.

Μέτα από έντονη φημολογία η οποία είχε αναπτυχθεί στους εκκλησιαστικούς κύκλους και αφορούσε την έλευση του Ιησού Χρίστου στην γη για δεύτερη φορά, επιτελούς νωρίς το πρωί της 27ης Οκτώβρη ο Πάπας Κελεστίνος επιβεβαίωσε αυτό που όλος ο σύγχρονος Χριστιανικός κόσμος ζητούσε εδώ και χρονιά.
Ο Ιησούς Χρίστος, Υιός του Θεού γεννήθηκε πριν δυο ήμερες σε μια βίλα κάπου κοντά στη Νέα Κηφισιά. Το χαρμόσυνο νέο μετέφερε στον Πάπα ένας Άγγελος του Κυρίου, μεταμφιεσμένος σε άστεγο έξω από την Καπέλα Σιξτίνα. Προς το παρόν η είδηση της γέννησης του Μεσσία που συνεχίζει να αναπαράγεται από τα Μ.Μ.Ε. σε όλο τον κόσμο έχει σκορπίσει ρίγη συγκίνησης στον πιστό κόσμο και τρόμο στους αμαρτωλούς παπάδες. Φυσικά υπάρχουν και οι αιρετικοί που μέσα σε όλα αυτά δηλώνουν άρνηση πως το εν λόγω μωρό είναι ο Ιησούς διότι είναι γεννημένο στις 25 Οκτώβρη και ο Υιός του Θεού δεν θα μπορούσε πότε να είχε γεννηθεί εφταμηνίτικο.  
Φήμες οι οποίες κυκλοφορούν και αναφέρουν πως μωρό έκανε ήδη το πρώτο του θαύμα μετατρέποντας την φρουτόκρεμα του σε κεμπάπ κρίνονται ανεπιβεβαίωτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου