Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

19 Οκτωβρη 2329 μ.Χ.: Τελειώνει η πολυκροτη δίκη για την μεγαλύτερη ληστεία της ιστορίας


Έχοντας μπροστά στα μάτια μιας έντρομης ανθρωπότητας κλέψει το 70% του παγκόσμιου Πλούτου από το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει οδηγηθεί σε δίκη. Το 19% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα καταστεί πότε δυνατό να δικαστεί καθώς πεθαίνει κατά την Κλοπή. 28% του παγκόσμιου Πλούτου θα παραμείνει στα χέρια του τέως πλουσιότερου 1% του πληθυσμού καθώς ήταν σε μορφές που δεν μπορούσε κανείς φανταστεί.

Η ακροαματική διαδικασία αρχίζει πριν ακόμα ολοκληρωθεί η κλοπή και παραμένει αμφίρροπη σε όλη την διάρκεια της. Η Δικαιοσύνη, μετά από ρητή εντολή του Προεδρικού Διατάγματος, πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη και τυφλή και να ακολουθήσει πιστά τον Νόμο. Η Ιδιοκτησία έχοντας επωμιστεί τον ρόλο του εισαγγελέα δεν σταματά σε όλη την διάρκεια της δίκης να ζητά την εξάντληση της αυστηρότητας της Δικαιοσύνης εναντίων των ληστών. Ο Νόμος ξεχνά τι θα πει επιείκεια και ζητά την στείρωση όλων των ληστών.

Καθώς η Κλοπή πλησιάζει στο τέλος της, διαπιστώνεται πως πολλοί εκ των θυμάτων δεν είναι πλέον εν ζωή. Το 1% κοντεύει να μείνει 0.00023% του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Ιδιοκτησία προτείνει να δικαιωθούν άλλοι δικαιούχοι ώστε να μην ανατραπεί η Ισορροπία και καλεί σε δημόσια ακρόαση όσους πιστεύουν ότι δικαιούνται να διεκδικήσουν μερίδιο των κλοπιμαίων.

Στην ανοιχτή διαδικασία που ακολουθεί εμφανίζονται πολλοί διεκδικητές. Μεταξύ των διαγωνιζόμενων ξεχωρίζουν οι σαλαφιστές, οι σιωνιστές, οι μαυροβούνιοι, οι σαϊεντολόγοι, οι φαν της Lady Gaga και οι οπαδοί του Ανδρέα Παπανδρέου. Τελικά όμως, η αμύθητη περιουσία θα περάσει στα χέρια ορθόδοξων μοναχών της Μονής Βατοπεδίου που παρουσιάζουν Ιερά Χρυσόβουλα του Ιουστινιανού. Οι ληστές δεν καταδικάζονται τελικά σε θάνατο στο σύνολο τους. Η εθελοντική εργασία θα είναι οι καταδίκη των πιο τυχερών ενώ όλοι τους διατηρούν το δικαίωμα στον έρωτα και το όνειρο.

Ο Ονειροκρίτης που κυκλοφορεί το 2330 και γίνεται άμεσα best seller 100ετίας, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τους 10 πιο επιτυχημένους δρόμους για το δόξα, το χρήμα, και την Μονή Βατοπεδίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου